Web Sajtovi

Brend postaje jači kada suzite fokus.

Damir Rakić

Opis usluge

"Izrada web sajta" je usluga koja se bavi kreiranjem i razvojem internet stranica, pružajući kompanijama i pojedincima prisustvo na internetu. Ova usluga uključuje dizajniranje, programiranje i postavljanje web stranica, omogućavajući korisnicima da dele informacije, promovišu proizvode ili usluge i ostvaruju interakciju sa posetiocima online. Izrada web sajta pruža mogućnost da se brend predstavi širokoj publici i ostvari prisustvo na globalnom nivou.

Proces rada

01.Analiza Potreba i Planiranje

Prvi korak podrazumeva duboku analizu potreba klijenta. Za izradu web sajta komunicira s klijentom kako bi razumeo ciljeve, ciljnu publiku i funkcionalnosti koje su neophodne. Na osnovu dobijenih informacija, kreira se plan projekta, uključujući odabir tehnologija, dizajna i rasporeda sadržaja.

02.Dizajn i Razvoj

Nakon planiranja, tim se bavi dizajniranjem i razvojem web sajta. Dizajneri stvaraju vizuelni identitet i korisničko iskustvo, dok programeri kodiraju sajt koristeći odabrane tehnologije. Tokom ovog koraka, pravi se prototip ili mock-up sajta kako bi klijent imao pregled budućeg izgleda i funkcionalnosti.

03.Testiranje i Revizija

Web sajt se detaljno testira kako bi se identifikovali i ispravili eventualni nedostaci, greške u kodiranju i problemi sa funkcionalnošću. Klijent ima priliku da pregleda i testira sajt, pružajući povratne informacije i sugestije. Na osnovu povratnih informacija, vrše se revizije i prilagođavanja kako bi se postigao željeni kvalitet.

04.Objavljivanje i Održavanje

Nakon uspešnog testiranja i odobrenja od strane klijenta, web sajt se objavljuje i postavlja na internet. Održavanje web sajta je ključno za njegov dugoročni uspeh. To uključuje redovno ažuriranje sadržaja, bezbednosne nadogradnje i rešavanje potencijalnih problema.

Imate idejni projekat? Hajde da sarađujemo

Kontakt

Digitalni prostor, vaša prilika

Online prisutnost predstavlja otvorena vrata za rast, promociju i uspeh, naglašavajući važnost digitalnog prisustva za poslovni uspeh.

  • Globalna Prisutnost
  • Profesionalan Izgled
  • Interaktivnost i Angažovanje
  • Marketinški Potencijal

Kontakt Info

  • (+381) 066 417 248
  • damir.rakic@yahoo.com