Web Dizajn

Brend postaje jači kada suzite fokus.

Damir Rakić

Opis usluge

"Web dizajn" je stručna usluga koja se bavi kreiranjem estetski privlačnih, funkcionalnih i korisnički prijateljskih web stranica. Ova usluga obuhvata planiranje izgleda i organizaciju web sadržaja kako bi se stvorila privlačna i efikasna online prisutnost za kompanije, brendove ili pojedince. Web dizajneri koriste svoje veštine kako bi stvorili web stranice koje privlače posetioce, poboljšavaju korisničko iskustvo i pomažu u postizanju ciljeva kao što su prodaja proizvoda, pružanje informacija ili angažovanje publike.

Proces rada

01. Analiza Potreba i Ciljeva

Prvi korak u procesu web dizajna je duboka analiza potreba i ciljeva klijenta. Dizajneri sarađuju sa klijentom kako bi razumeli njihovu ciljnu publiku, svrhu web stranice i željene funkcionalnosti. Ovde se postavljaju pitanja kao što su: Kako želite da se vaša web stranica koristi? Koje informacije ili proizvode želite da predstavite? Kako biste želeli da vaša web stranica izgleda?

02.Planiranje i Dizajniranje

Nakon analize potreba, sledi planiranje strukture web stranice. Dizajneri definišu arhitekturu i organizaciju sadržaja, uključujući navigaciju i raspored stranica. Dizajneri takođe razvijaju vizualni koncept web stranice, uključujući izbor boja, tipografije i grafičkih elemenata kako bi se postigao atraktivan i dosledan izgled.

03.Razvoj i Implementacija

Kada se definisuje struktura i dizajn, prelazi se na razvoj web stranice. Ovo uključuje programiranje i kodiranje kako bi se stvorila funkcionalna web stranica. Dizajneri takođe prilagođavaju web stranicu za različite uređaje, kao što su desktop računari, tableti i mobilni telefoni, kako bi osigurali responsivnost i korisničko iskustvo.

04.Testiranje i Održavanje

Nakon izrade web stranice, vrši se temeljno testiranje kako bi se identifikovali eventualni problemi sa funkcionalnošću ili dizajnom. Održavanje web stranice podrazumeva redovno ažuriranje i brigu o njenom sigurnosnom integritetu kako bi se osiguralo dugotrajno i efikasno funkcionisanje.

Imate idejni projekat? Hajde da sarađujemo

Kontakt

Korak napred u digitalnom svetu

Klijentima se omogućava konkretan napredak i uspeh u online okruženju kroz dizajniranje modernih i efikasnih web stranica.

  • Profesionalan Izgled i Prvi Utisak
  • Pristup Mobilnim Korisnicima
  • SEO Optimizacija
  • Korisničko Iskustvo i Konverzije

Kontakt Info

  • (+381) 066 417 248
  • damir.rakic@yahoo.com