Vizuelni Identitet

Brend postaje jači kada suzite fokus.

Damir Rakić

Opis usluge

Vizuelni identitet je kompleksna usluga koja se fokusira na stvaranje i održavanje prepoznatljivog i doslednog vizuelnog stila za kompaniju, brend ili organizaciju. Ova usluga obuhvata dizajn elemenata kao što su logo, boje, tipografija, i vizuelni elementi koji se koriste na veb stranicama, marketinškim materijalima, proizvodima i drugim komunikacionim sredstvima. Cilj vizuelnog identiteta je da stvori snažan utisak, poveća prepoznatljivost, i izgradi pozitivnu percepciju brenda kod ciljne publike.

Proces rada

01.Analiza i Razumevanje

Prvi korak je duboko razumevanje kompanije, njenih vrednosti, ciljeva, ciljne publike i konkurentske pozicije. To uključuje intervjuisanje ključnih zainteresovanih strana i analizu trenutnog vizuelnog identiteta (ako postoji). Ovaj korak pomaže definisanju strategije za stvaranje ili obnavljanje identiteta.

02.Dizajn i Kreacija

Nakon što se stvori jasna strategija, sledeći korak je kreiranje vizuelnih elemenata kao što su logo, boje, tipografija i drugi grafički elementi. Dizajneri koriste kreativnost i stručnost kako bi razvili vizuelni identitet koji odražava kompanijske vrednosti i privlači ciljnu publiku.

03.Implementacija i Primena

Ovi vizuelni elementi se zatim primenjuju na različite tačke dodira sa publikom, uključujući veb stranice, marketinške materijale, proizvode i još mnogo toga. Sve aplikacije moraju strogo poštovati definisane smernice kako bi se očuvala doslednost i prepoznatljivost.

04.Održavanje i Praćenje

Vizuelni identitet nije statičan, već se razvija s vremenom. Održavanje uključuje praćenje kako se brend koristi i reaguje na povratne informacije od publike. Ako je potrebno, može se vršiti revizija i prilagođavanje identiteta kako bi se osigurala njegova relevantnost i efikasnost.

Imate idejni projekat? Hajde da sarađujemo

Kontakt

Dajte svom brendu vizuelnu snagu

Pažljivo osmišljen vizuelni identitet možete pojačati uticaj i prepoznatljivost svog brenda, čineći ga neodoljivim i upadljivim među konkurencijom.

  • Prepoznatljivost
  • Profesionalan Utisak
  • Konkurentska Prednost
  • Doslednost u Komunikaciji

Kontakt Info

  • (+381) 066 417 248
  • damir.rakic@yahoo.com