VAZDA Music Web sajt

Brend postaje jači kada suzite fokus.

Damir Rakić

Opis projekta

Izrada web sajta za muzički bend "VAZDA" predstavlja proces kreiranja online platforme koja će služiti kao centralno mesto za promociju benda, deljenje muzike, informacija o nastupima i interakciju sa publikom. Ovaj web sajt će kombinovati kreativan dizajn sa funkcionalnostima koje će omogućiti obožavaocima da se povežu sa bendom i prate najnovije vesti i događaje vezane za muziku i nastupe "VAZDA". Cilj je stvoriti digitalno prisustvo koje će odražavati umetnički duh benda i olakšati komunikaciju sa publikom.

Proces rada

01.Konceptualizacija i Planiranje

Prvi korak je razgovor sa članovima benda kako bi se razumeli njihovi ciljevi i vizija za web sajt. Takođe se analizira ciljna publika, željeni sadržaj i funkcionalnosti. Na osnovu ovih informacija, pravi se plan za strukturu sajta, dizajn i tehničke zahteve.

02. Dizajniranje i Razvoj

Nakon planiranja, kreće se u dizajniranje web sajta. Ovde se stvara vizualni identitet koji odražava estetiku benda "VAZDA". To uključuje izradu grafika, izbor boja, tipografije i kreiranje jedinstvenog dizajna. Paralelno sa dizajnom, razvija se i programira web sajt. To podrazumeva izradu svih potrebnih stranica, integraciju multimedijalnih sadržaja kao što su muzika i video, i implementaciju interaktivnih elemenata.

03. Optimizacija za Mobilne Uređaje i Testiranje

Nakon izrade, web sajt se optimizuje za različite uređaje, uključujući mobilne telefone i tablete, kako bi se osiguralo da pruža konzistentno korisničko iskustvo na svim platformama. Sprovodi se temeljno testiranje kako bi se identifikovali i rešili eventualni tehnički problemi i greške na sajtu.

04.Lansiranje i Održavanje

Kada je web sajt potpuno funkcionalan i testiran, lansira se i postaje dostupan publici. Ovo obično prati marketinška kampanja za promociju novog sajta. Nakon lansiranja, web sajt za bend "VAZDA" zahteva redovno održavanje kako bi se ažurirao sadržaj, informacije o nastupima i vesti. Održavanje takođe uključuje praćenje performansi sajta i brigu o bezbednosti.

Imate idejni projekat? Hajde da sarađujemo

Kontakt

Info Projekta

 • Date:
  Avgust 2021
 • Klijent:
  VAZDA
 • Lokacija:
  Švedska
 • Kategorija:
  Vizuelni Identitet, Web Sajt
 • Link Projekta:
  https://www.vazdamusic.com/