MENTOR INVESTMENT Web sajt

Brend postaje jači kada suzite fokus.

Damir Rakić

Opis projekta

Izrada web sajta za "MENTOR INVESTMENT" je stručni proces koji obuhvata dizajniranje i razvoj online platforme koja će predstaviti kompaniju i njene investicione mogućnosti. Ovaj web sajt će kombinovati estetski privlačan dizajn sa korisničkom funkcionalnošću kako bi omogućio potencijalnim investitorima da saznaju više o kompaniji, pronađu relevantne informacije i uspostave kontakt. Cilj je stvoriti digitalno prisustvo koje će održavati profesionalnost i privući investitore u svet investicija sa "MENTOR INVESTMENT".

Proces rada

01.Analiza Potreba i Ciljeva

Prvi korak je duboka analiza potreba i ciljeva kompanije "MENTOR INVESTMENT". Ovde se razgovara sa klijentom kako bi se razumeli investicioni proizvodi i strategije koje žele promovisati putem web sajta. Takođe se istražuje ciljna publika i konkurencija kako bi se bolje razumeli zahtevi tržišta.

02.Dizajniranje Vizuelnog Identiteta

Nakon analize, kreiran je vizuelni identitet koji će biti osnova za dizajn web sajta. Ovo uključuje izradu logotipa, izbor boja, tipografije i drugih grafičkih elemenata koji će odražavati profesionalnost i estetiku kompanije. Dizajniran je vizuelno privlačan i korisnički prijateljski interfejs.

03. Razvoj i Implementacija

Nakon odobrenja dizajna, prelazi se na razvoj web sajta. To podrazumeva programiranje i kodiranje kako bi se stvorila funkcionalna web platforma. Ovde se takođe radi na optimizaciji za različite uređaje, što uključuje responsivnost za mobilne uređaje.

04.Testiranje i Održavanje

Kada je web sajt gotov, sprovodi se temeljno testiranje kako bi se identifikovali eventualni problemi i obezbedila stabilnost i bezbednost platforme. Održavanje web sajta uključuje redovno ažuriranje sadržaja i osiguranje da sve funkcionalnosti i linkovi ispravno funkcionišu.

Imate idejni projekat? Hajde da sarađujemo

Kontakt

Info Projekta

 • Date:
  Maj 2021
 • Klijent:
  MENTOR INVESTMENT DOO
 • Lokacija:
  Lapovo
 • Kategorija:
  Vizuelni Identitet, Web Sajt