FOTOPRINT-M Web sajt

Brend postaje jači kada suzite fokus.

Damir Rakić

Opis projekta

Web sajt "Fotoprint-M" predstavlja uspešno završen projekat koji je rezultat saradnje između našeg tima stručnjaka za web dizajn i razvoj i klijenta "Fotoprint-M." Ovaj web sajt je postao centralna online platforma za štampanje fotografija i prilagođene foto proizvode. Ključne karakteristike uključuju intuitivnu navigaciju, mobilnu pristupačnost, siguran proces naručivanja i brzu isporuku. Projekat je obezbedio klijentu modernu online prisutnost koja je konkurentna na tržištu.

Proces rada

01.Inicijalni Planiranje i Analiza

Projekat je započeo inicijalnim sastancima sa klijentom "Fotoprint-M" kako bismo razumeli njihove potrebe, ciljeve i viziju za web sajt. Na osnovu ovih informacija, izradili smo plan rada i analizirali konkurenciju.

02.Dizajn i Razvoj

Nakon što je planiranje završeno, tim je radio na dizajnu web sajta, uključujući kreiranje vizualnog identiteta i korisničkog interfejsa. Nakon odobrenja dizajna, krenulo se u razvoj sajta, uključujući programiranje funkcionalnosti i implementaciju sigurnih sistema za obradu narudžbina.

03. Testiranje i Korekcije

Sajt je podvrgnut pažljivom testiranju kako bi se obezbedila funkcionalnost, performanse i sigurnost. Identifikovani su i ispravljeni potencijalni problemi i greške.

04.Lansiranje i Održavanje

Nakon uspešnog testiranja, web sajt je lansiran i postao dostupan za javnost. Održavanje sajta je kontinuirano kako bi se garantovala njegova stabilnost i bezbednost, uz rad na unapređenju funkcionalnosti i korisničkog iskustva.

Imate idejni projekat? Hajde da sarađujemo

Kontakt

Info Projekta

 • Date:
  April 2023
 • Klijent:
  FOTOPRINT-M
 • Lokacija:
  Smederevska Palanka
 • Kategorija:
  Vizuelni Identitet, Web Sajt
 • Link Projekta:
  www.fotoprint-m.com