FORTAFI Brand Identity

Brend postaje jači kada suzite fokus.

Damir Rakić

Opis projekta

Projekat "FORTAFI Brand Identity" je inicijativa usmerena na stvaranje i unapređenje vizuelnog identiteta za brend FORTAFI. Ovaj projekat obuhvata razvoj novog logotipa, paletu boja, tipografiju i druge grafičke elemente koji će predstavljati brend na dosledan i privlačan način. Cilj je stvoriti prepoznatljiv i atraktivan vizuelni identitet koji će pomoći brendu da se izdvoji u konkurenciji, privuče pažnju ciljne publike i komunicira svoje vrednosti i poruke. Projekat takođe može uključivati primenu novog vizuelnog identiteta na različite marketinške materijale, kao što su web stranica, ambalaža, reklame i društveni mediji.

Novi vizuelni identitet je takođe primenjen na različite marketinške materijale, uključujući brošure, ambalažu proizvoda, letke i druge promotivne materijale. Ovo je osiguralo doslednost i prepoznatljivost brenda na različitim tačkama kontakta sa klijentima. Cilj ovog projekta bio je ne samo stvoriti atraktivan vizuelni identitet za FORTAFI, već i primeniti taj identitet na različite kanale komunikacije kako bi se povećala prepoznatljivost brenda, privukla ciljna publika i podržao rast i razvoj kompanije.

Proces rada

01.Dizajniranje Vizuelnog Identiteta

Prvo, razvijen je novi vizuelni identitet za brend FORTAFI, uključujući logotip, paletu boja, tipografiju i druge grafičke elemente. Ovaj identitet je dizajniran da odražava vrednosti i estetiku brenda.

02.Web Dizajn i Razvoj

Nakon definisanja vizuelnog identiteta, kreiran je novi web sajt za FORTAFI. Web sajt je dizajniran tako da odražava novi vizuelni identitet i pruža korisnicima intuitivno iskustvo prilikom navigacije i interakcije sa sadržajem.

03.Reklame za Društvene Medije

U okviru projekta su kreirane i sprovedene ciljane reklame za društvene medije. Ove reklame su koristile novi vizuelni identitet kako bi privukle pažnju ciljne publike i promovisale brend FORTAFI na društvenim platformama.

04.Marketinški Materijali

Novi vizuelni identitet je takođe primenjen na različite marketinške materijale, uključujući brošure, ambalažu proizvoda, letke i druge promotivne materijale. Ovo je osiguralo doslednost i prepoznatljivost brenda na različitim tačkama kontakta sa klijentima.

Imate idejni projekat? Hajde da sarađujemo

Kontakt

Info Projekta

 • Date:
  Januar 2022
 • Klijent:
  FORTAFI DOO BEOGRAD
 • Lokacija:
  Beograd
 • Kategorija:
  Marketing, Brendiranje