Kafana Beli Zec Web sajt

Brend postaje jači kada suzite fokus.

Damir Rakić

Opis projekta

Web sajt "Kafana Beli Zec" predstavlja uspešno realizovan projekat koji je rezultat saradnje između našeg tima stručnjaka za web dizajn i razvoj i vlasnika kafane "Beli Zec." Ovaj web sajt služi kao online platforma za promociju, rezervaciju stolova i interakciju sa posetiocima. Ključne karakteristike uključuju informacije o meniju, galeriju slika, kontakt informacije i mogućnost online rezervacija. Projekat je omogućio vlasnicima kafane da poboljšaju svoje online prisustvo i privuku veći broj posetilaca.

Proces rada

01.Konsultacija i Planiranje

Projekat je započeo kroz niz konsultacija sa vlasnicima kafane "Beli Zec" kako bismo razumeli njihove potrebe, ciljeve i viziju za web sajt. Na osnovu tih informacija, definisani su ciljevi sajta i funkcionalnosti koje su želeli. Razvijen je plan rada koji je uključivao strukturu sajta, dizajn i tehničke zahteve.

02.Dizajn i Razvoj

Na osnovu plana rada, tim je radio na dizajnu web sajta, uključujući kreiranje vizuelnog identiteta, korisničkog interfejsa i galerije slika. Nakon odobrenja dizajna, krenulo se u razvoj sajta, što je uključivalo programiranje funkcionalnosti kao što su meni sa ponudom hrane i pića, online rezervacija stolova, kontakt forma i integracija sa društvenim mrežama.

03. Testiranje i Korekcije

Sajt je detaljno testiran kako bi se garantovala njegova funkcionalnost na različitim uređajima i pregledačima. Identifikovani problemi i sugestije za unapređenje su uzeti u obzir i ispravljeni.

04.Lansiranje i Održavanje

Nakon uspešnog testiranja, web sajt je lansiran i postao dostupan za posetioce. Održavanje sajta je kontinuirano kako bi se obezbedila njegova stabilnost, ažuriranje menija i informacija, i odgovaranje na zahteve korisnika.

Imate idejni projekat? Hajde da sarađujemo

Kontakt

Info Projekta

 • Date:
  Oktobar 2023
 • Klijent:
  Kafana Beli Zec
 • Lokacija:
  Beograd, Zemun, Gardoš
 • Kategorija:
  Redizajn Logoa, Web Sajt
 • Link Projekta:
  www.kafanabelizec.com