10-4les LLC Web sajt

Brend postaje jači kada suzite fokus.

Damir Rakić

Opis projekta

Web sajt "10-4les LLC Logistics Experts Services" predstavlja uspešno realizovan projekat koji je rezultat saradnje između našeg tima stručnjaka za web dizajn i razvoj i kompanije "10-4les LLC," lidera u oblasti logističkih usluga. Ova online platforma pruža korisnicima pristup visoko specijalizovanim uslugama i informacijama iz oblasti logistike. Ključne karakteristike web sajta uključuju informativnu strukturu, alate za praćenje logističkih operacija, i mogućnost konsultacija sa stručnjacima. Projekat je omogućio klijentu da proširi svoje online prisustvo i poboljša interakciju sa klijentima i partnerima.

Proces rada

01.Istraživanje i Planiranje

Projekat je započeo detaljnim istraživanjem i analizom potreba kompanije "10-4les LLC." Na osnovu tih informacija, definisani su ciljevi web sajta, funkcionalnosti i sadržaj. Razvijen je plan rada koji je uključivao strukturu sajta, dizajn i tehničke zahteve.

02.Dizajn i Razvoj

Na osnovu plana rada, tim je radio na dizajnu web sajta, uključujući vizuelni identitet i korisnički interfejs. Nakon odobrenja dizajna, krenulo se u razvoj sajta, što je uključivalo programiranje specifičnih alata za praćenje logističkih operacija, uspostavljanje bezbednih sistema za razmenu informacija i implementaciju mehanizama za konsultaciju sa stručnjacima.

03. Testiranje i Poboljšanje

Web sajt je detaljno testiran kako bi se garantovala njegova funkcionalnost i sigurnost. Identifikovani problemi i sugestije za unapređenje su uzeti u obzir i implementirani.

04.Lansiranje i Održavanje

Nakon uspešnog testiranja, web sajt je lansiran i postao dostupan za klijente i partnere kompanije "10-4les LLC." Održavanje sajta je kontinuirano kako bi se obezbedila njegova stabilnost, bezbednost i ažuriranje sadržaja prema potrebama kompanije.

Imate idejni projekat? Hajde da sarađujemo

Kontakt

Info Projekta

 • Date:
  Oktobar 2023
 • Klijent:
 • 10-4les LLC Logistics Experts Services
 • Lokacija:
  Beograd
 • Kategorija:
  Logo Redizajn, Web Sajt
 • Link Projekta:
  www.10-4les.net